Днес си викам - я да го закача да видим кво ше стане. Вързах го, паля... и някво яко играене на оборотите около 10 сек. След което всичко заспа.
Викам си тръгвам да я пробвам. Позасилих я, освободих от скорост - разклати ги малко оборотите и спря. На следващото освобождаване от скорост всичко беше бетон. И така до края на деня. Никви обороти не играят, всичко ток и жица.
Нямам представа как, но се самоуправи (за сега).
Само нещо има, което ме дразни - при натискане на съединителя (за смяна на предавка примерно), сама си подава газ до около 1500-1600 оборота за секунда, след което ги нормализира. Ефекта е, като да закъснееш да пуснеш педала на газта докато сменяш предавка.
Не го прави всеки път, рядко се случваше , ама все пак ме издразни.
И че тъй де... незнайно от кво, оборотите ми се опраиха
Викам си тръгвам да я пробвам. Позасилих я, освободих от скорост - разклати ги малко оборотите и спря. На следващото освобождаване от скорост всичко беше бетон. И така до края на деня. Никви обороти не играят, всичко ток и жица.
Нямам представа как, но се самоуправи (за сега).
Само нещо има, което ме дразни - при натискане на съединителя (за смяна на предавка примерно), сама си подава газ до около 1500-1600 оборота за секунда, след което ги нормализира. Ефекта е, като да закъснееш да пуснеш педала на газта докато сменяш предавка.
Не го прави всеки път, рядко се случваше , ама все пак ме издразни.
И че тъй де... незнайно от кво, оборотите ми се опраиха

Comment